Loomelinnak, Telliskivi 60a, A3 hoone
info@nordlandtravel.ee
mob. +372 5071879

Poolas on esindatud kaupluseketid, millest siinmail vaid unistame  – kiirmooodi pakkuvad H&M ning C&A, Pinkies, Orsay, suured kosmeetikatooteid pakkuvad kauplused Douglas ja Sephora, jalatsipoed Rylko ja Teichmann ja muidugi kodukaubamaja IKEA.
Brändihuvilistele pakuvad kindlasti rõõmu erinevad disainer-outletid – Tommy Hilfiger, DKNY, Joop!, Diesel, Miss Sixty, Cavalli jne.
Poola hõrgutavad lihatooted ootavad kauplustes Tesco, Real.-, Carrefour, Auchan jne.

Õige aeg mõelda jõulukinkidele ja ka lihtsalt väikesele vaheldusele Eesti sombusest sügisest!


 

HIND:  al. 120.- EUR

HINNAS:
– koht kõigi mugavustega bussis
– majutus hotellis Varssavi kesklinnas 2-kohalises toas, 2 ööd
– hommikusöögid
– Varssavi linnaekskursioon

LISATASU EEST:
– ühene majutus, muuseumipiletid -ja sissepääsud, reisikindlustus


PROGRAMM

1. päev
Väljasõit kell 7.00 hommikul kokkulepitud kohast.  Läbime Baltikumi. Lõunapaus Leedus 18-km Läti piirist lähedal.
Varssavisse jõuame umbes kella 23.00 ajal. Soovijaid ootab Varssavi kuum ja pulbitsev ööelu.

 

2. päev
Hommikusöök hotellis. Pärast seda Varssavi linnaekskursioon, mis toimub kahes jaos. Vanalinna ekskursioon jalgsi – Kuningapalee ja paleeväljak, Zigmund Wasa ausammmas, Raekoja plats ja Warssavi sümboli Näkineiu purskkaev, Vana linnamüür, kitsad, käänulised Vanalinna (Stare Mesto) tänavad, romantilised kohvikud, butiigid, suveniiripoed. Linnaeksursioon bussiga – Rahvusteater ja Teatri Väljak, Panga Väljak ja Valitsushoonete kompleks, Teaduse ja Kultuuri Palee, Presidendi palee, Laznieki palee. Soovi korral saab külastada (lisatsu eest) – Rahvusmuuseumit, Warssavi Ülestõusu muuseumit, Wilanovy paleed, Frederik Chopini muuseumi. Meid ootab romantiline linnasüda ning arvukad meeldivad poekesed ja restoranid. Pärastlõunal suundume linna lõunapoolsesse ostuparadiisi Promenada. Soovi korral õhtusöök mõnes õdusas restoranis, kus saab proovida Poola rahvustoite ja -jooke.Öö samas hotellis.

3.päev
Hommikusöök hotellis. Alustame tagasisõitu. Soovi korral teeme peatuse mõnes teeäärses supermarketis, et koju näiteks ülimaitsvaid Poola vorste osta. Koju jõuame umbes kella 23.00 ajal.


Majutusest:

Soovijatel lisatasu eest:  Intercontinental Varssavi luksushotellis. 43-korrusel asub hingematva vaatega ujumisbassein. Kõikjalt avanevad vahvad vaated Varssavi kesklinnas asuvatele suurejoonelistele hoonetele. Lisainfot hotelli ja temas pakutavate teenuste kohta saab aadressilt www.intercontinental.com/warsaw