Loomelinnak, Telliskivi 60a, A3 hoone
info@nordlandtravel.ee
mob. +372 5071879

Ruka suusakeskus on Soome lumerohkeim suusakeskus. Paljude soomlaste arvates on tegemist Soome parima suusakeskusega, kust leiab 34 nõlva, millest 30 on valgustatud. Ruka on Soome freestyle-suusatamise koondise ametlik treeningupaik.Ruka piirkonnas tegutseb 60 programmiteenusfirmat, kes kõik igasuguseid põnevaid safareid pakuvad. Holiday Club Kuusamon Tropiikki hotellis asub kõrgetasemeline veekeskus (30 km kaugusel Rukalt).

Lisaks suusatamisele saab reisi jooksul, tutvuda kelgukoerte ning põhjapõtrade hingeeluga ning näha karget põhjamaa loodust. Võrratu võimalus perepuhkuseks!

REISIAEG:

30.12-02.01.2021

24.02-27.02.2021


HIND KUI MAJUTUS KUUSAMO HOLIDAY CLUB HOTELLIS   veepark

  • hommikusöögiga ja Tropiikki veekeskuse külastusega

255 € täiskasvanu, 265 € laps   kolmene peretuba

235 € täiskasvanu, 247 € laps   neljane peretuba

295 € täiskasvanu, 305 € laps   kahene peretuba

LISAINFO JA BRONEERIMINE: info@nordlandtravel.ee või tel.5071879


PROGRAMM:ruka

1 päev            
Koguneme hommikul sadamas A-terminali bussi juures kell 06:00. Kell 07:00 väljub parvlaev Viking XPRS , ning saabub Helsingisse 09:30. Kohe, kui oleme laevalt lahkunud, algab sõit bussiga Põhja-Soome poole.  Bussis vaatame jõulufilme, meisterdame, mängime ning rühmajuht pajatab lastele jõuluvana kodust ja Soomest.

Kella 15:00 ajal külastame põdrakasvandust ja lõunatame hütis, kus ootab meid põdrasupp ja soe jook. Oled sa kunagi suudelnud põtra? Pargis võite saada loomadelt armsaid musimopse. Loomad on oma looduslikus keskkonnas.

Õhtul kella 22:00 ajal jõuame majutuskohta.

2 päev   

Peale väikest puhkus terveks päevaks sõidame Ruka suusakeskusse ning veedame terve päeva mäel. Ruka pakub oma järskude nõlvadega mõnusaid väljakutseid, laugete metsaradadega põnevust ja lummava vaatega mäe tipust puhast silmailu.  Suusakeskus on täiesti meie päralt ja naudime tegevust 2-el päeval täiel rinnal.  Abivajajaid aitab meie juhendaja. Kui päeva lõpuks on mäed vallutatud, liigume tagasi  majutuskohta.

Majutumine. Veepargi külastus sobival ajal 17:00-20:00 (suletakse kell 21:00).

ruka 2

3 päev  

Sõidame peale kosutavat hommikusööki taas suusakeskusesse ja naudime talvemõnusid. Soovijatel võimalik külastada Põdrafarmi (lisatasu eest). Jätame õhtul Ruka suusakeskuse ja Lapimaa lume seljataha ning sõidame tagasi majutuskohta.

Majutumine. Veepargi külastus sobival ajal 17:00-20:00 (suletakse kell 21:00).

4 päev 

Alustame sõitu kodu poole. Teel lõunatame ABC keskustes.

Helsingisse jõuame ca. kell 19:00. Kohale jõudes põgus bussiekskursioon jõuluehtes Helsingis – näeme Katajanokka poolsaart oma vanade sadamakaide ja ladudega, uhke Uspenski kirik, presidendi palee, kaubaturg, Senativäljak võimsa Toomkirikuga troonimas Helsingi kohal. Esplanaadi park – helsinglaste elutuba. Havis Amanda, Mannerheimi tänav, parlamendihoone, jpm.

21.30 – 23:55 merereis   Tallinna  .


HINNAS SISALDUB:

  • Viking Line laevapiletid
  • Sõit kõigi mugavustega luksusbussis (konditsioneer, Wifi, ; kohv, tee, kakao hinnas), reguleeritava seljatoega istmed ja rohkelt jalaruumi koos jalatoega,  laadimisvõimalus olemas (220 V)
  • 3 ööd  hotelli Holiday Club Kuusamo  hommikusöögiga, veepark
  • reisisaatja, bussis bingo, mängud

LISATASU EEST :

  • Viking Line laeva söögid (ette tellida enne reisi):

*Hommikusöök Rootsi lauas maksab täiskasvanule 11 €, noorukile (12-17a) 7,50 € ja lapsele (6-11a) 4 €;

*Õhtusöök Rootsi lauas maksab täiskasvanule 26 € (hinnas on vein ja õlu) ja noorukile (12-17a) 13 €  ja lapsele (6-11a) 7 €.

  • Põdrapark  esimesel päeval (ette tellida enne reisi):

*ilma söögita sissepääs põtrade juurde 7 €

*Lihasupp (veiseliha+ põdraliha), pannkookk, kohv/tee – 19.5€ ja lapsele soodustus 50% (ette tellimisega, maksmine kohapeal sularahas)

  • Ruka suusakeskuse mäepilet
  • Põdrafarm
  • Husky koertega sõit

Hinnad võivad muutuda!


ÄRA UNUSTA KAASA VÕTMAST:

PASS või ID-kaart

Ujumisriided ja käterätt veelõbustuspargi külastamiseks.

Karge Põhjamaa kliima nõuab soojemaid riideid ja ka vahetusriideid.

Oulu majakesed on varustatud köökidega, kus on võimalus ise süüa valmistada, külmkapp ja nõud on samuti olemas.