Loomelinnak, Telliskivi 60a, A3 hoone
info@nordlandtravel.ee
mob. +372 5071879

HIND: al. 25.-eur reisija

HINNAS: Elistvere loomapargi külastus, Jääaja Keskuse külastus, buss, kohalikud giidid


 

PROGRAMM

08:00 väljasõit.

11:00 ajal jõuame Jääaja Keskusesse.

Jääaja Keskuses on huvitav igas eas külastajatel. Laste jaoks on olemas mängukoobas, kus saab teha arheoloogilisi väljakaevamisi, täiendada koopajooniseid, mängida jääaja loomadega ja vaadata multifilmi “Välek Vibulane”.

Lisaks avati veebruaris 2016 I korrusel lumekoobas, kuhu sisse pugedes näeb karu pesa, lumes elavaid putukaid ja loomi ning talvist elu lume all.

Jääaja Keskuse ekspositsiooni saab läbida iseseisvate mängude abil: Veeosakese teekond ning Orienteeru ja avasta. Võimalik tellida lõunat (ette tellida)

14:oo ajal külastame Elistvere loomaparki. Algselt emata jäänud ja viga saanud loomade koduks loodud Elistvere loomapark on nüüdseks saanud koduks nende loomade järglastele ning ka teistest loomaparkidest ja –aedadest vahetamise teel saadud asukatele. Pargi eesmärgiks on jagada loodusharidust ja pakkuda võimalusi metsloomade vaatlemiseks nendele omases keskkonnas.
Näha saab euroopa piisonit, põtra, põhjapõtra, metskitse, kabehirve, pruunkaru, ilvest, rebast, kährikkoera, harilikku oravat, metsnugist, tuhkrut, halljänest ja faasanit. Siseruumides võib tutvuda merisigade, deegude, hamstrite, liivahiirte, kairo ogahiirte, laborirottide, tšintšiljade, laborihiirte ja suhkruoravaga.

18:00 ajal jõuame tagasi kooli juurde